Altijd moe? Iedere dag hetzelfde? Weinig tot geen energie?… Niemand die zich met je bezighoudt of zegt wat je moet doen? …Je vindt zelf de moed niet om er iets aan te doen?

TIJD om het over een andere boeg te gooien?…Maar hoe begin je in godsnaam hieraan? Zal ik deze situatie op mijn werk aankaarten of wacht ik best nog een beetje? Wat zal mijn verantwoordelijke hiervan vinden? Ga ik nog in aanmerking komen voor promotie, eens ik deze situatie heb aangekaart? Wordt deze actie gezien alsof ik mijn huidige baan niet aan kan? ….Ach, het zal wel beteren!

Met behulp van individuele coaching kom je een heel eind.

Als je altijd hetzelfde doet, wat je tot op heden gedaan hebt, krijg je steeds wat je krijgt en niet wat je verwacht!

Als coach sta ik je bij in het vinden van de gepaste antwoorden op de vragen die je jezelf stelt. Mijn doel als coach is jouw bewustzijn te verhogen t.a.v. de acties die je als coachee onderneemt.
Door middel van een vijftal gesprekken tracht ik als coach bij jouw een verandering op gang te brengen. Het resultaat van de coaching wordt bij aanvang in een leercontract opgenomen. Tijdens het coachtraject staan jouw coachdoelstellingen centraal.
Als coach zet ik maximaal de coaching vaardigheden van de Internationale Coaching Federatie in. Individuele coachtrajecten starten steevast met een intakegesprek ().

Na afloop van het traject vindt een uitgebreid evaluatiegesprek met de coachee plaats. Afhankelijk van de context wordt je leidinggevende zowel bij de intake als het evaluatiegesprek uitgenodigd.

Join Our Team